lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken

Aanmelden

Via het aanmeldpunt kunt u uw kind digitaal aanmelden voor één van onze scholen.  
 

Basispoort

Log hier in op Basispoort.

 

Bestuursverslag

Ons bestuursverslag 2017 is uit. Lees de samenvatting met alle hoogtepunten.
 

Schoolgids

Klik hier voor de algemene schoolgidsen van de Ambelt.
 

Vacatures

Kom ons team versterken! Wij hebben de volgende vacatures.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Regulier onderwijs

Samenwerking is voor de Ambelt een belangrijke kernwaarde. Niet alleen met de ouders en verzorgers en de leerlingen. We werken ook samen met scholen in het regulier onderwijs. Op die manier bieden wij onze leerlingen een zo’n goed mogelijk toekomstperspectief. De Ambelt werkt met verschillende scholen in de wijde regio samen, onder meer wat betreft examenregelingen en de uitvoering en afstemming van onderwijsprogramma’s. Op iedere locatie wordt er op een andere wijze invulling gegeven aan de samenwerking met het regulier onderwijs. U vindt hier enkele voorbeelden van samenwerking die de Ambelt met het regulier onderwijs heeft. Op de locatiepagina vindt u meer informatie. 

 

Samenwerking op de Ambelt Hardenberg

Onze locatie aan de Piet Heinstraat in Hardenberg heeft een partner gevonden om leerlingen aan een landelijk erkend diploma te helpen. Sinds het begin van schooljaar 2014-2015 volgen dertien leerlingen lessen op het Vechtdal College.

 

Samenwerking met de Groene Welle in Zwolle

De Zwolse locatie Herfte werkte al lange tijd samen met de Groene Welle. Leerlingen die een vmbo-opleiding basis of kader volgen, kunnen examen doen onder de vlag van de Groene Welle in de richting groen, plant en dier. Op die manier komt het regulier onderwijs of werk binnen handbereik.

 

Landstede TalentStad

De TalentStad-klas is een samenwerking tussen Landstede en de Ambelt. Leerlingen van de Ambelt krijgen de mogelijkheid om te kiezen uit alle praktijkrichtingen die TalentStad aanbiedt. Het resultaat? Een vmbo diploma!

 

Samenwerken. de Ambelt