de Ambelt Travo

Voortgezet Speciaal Onderwijs
Bagijnesingel 6
8021 AE Zwolle
Tel: 038 850 39 00

 

lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken

Vakanties en vrije dagen 2019-2020

U vindt hier de vakantieroosters van Zwolle en Hardenberg voor het schooljaar 2019-2020.


Bestuursverslag

Ons bestuursverslag 2018 is uit. Lees de samenvatting met alle hoogtepunten.


Aanmelden

Via het aanmeldpunt kunt u uw kind digitaal aanmelden voor één van onze scholen.


Basispoort

Log hier in op Basispoort.


Schoolgids

Klik hier voor de algemene schoolgidsen van de Ambelt.


Vacatures

Kom ons team versterken! Wij hebben de volgende vacatures.


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Over de Travo

Op de Travo (Traject Algemeen Voortgezet Onderwijs) kunnen leerlingen met gedrags- of psychiatrische problematiek de havo bovenbouw en vwo 5/6 volgen. Veel leerlingen zijn succesvol binnen deze vorm van onderwijs. De expertise van de mentorleerkracht op het gebied van coaching en de relatief veilige en overzichtelijke school van het Deltion, biedt veel leerlingen de mogelijkheid hun talenten te laten groeien. De leerlingen maken deel uit van een gewone school, kunnen regulier meedraaien waar zij willen en krijgen waar nodig ondersteuning van de mentor. Dit wordt door veel leerlingen als zeer prettig ervaren.

De Travo is een samenwerking tussen de Ambelt Hengeveld College en het Deltion Sprintlyceum. De mentorleerkrachten zijn in dienst van de Ambelt en de leerlingen van de Travo staan ingeschreven bij de Ambelt. Een deel van het onderwijs wordt verzorgd door het Deltion Sprintlyceum. Deze lessen worden gegeven door vakdocenten van het Deltion Sprintlyceum en vinden plaats in de lokalen van het Deltion Sprintlyceum. Lichamelijke opvoeding, CKV, LOB en coaching wordt door de Ambelt verzorgd. Binnen het Deltion Sprintlyceum zijn eigen ruimtes voor de Travo. De mentorgesprekken vinden daar plaats en de leerlingen kunnen er terecht om huiswerk te maken.

 

Nieuws van de Ambelt

Ga naar al het nieuws van de Ambelt

Bergen verzetten in Tirol
Nieuws
Ambelt past afdelingen aan in Zwolle
Nieuws

 

Kalender

Hieronder vindt u activiteiten op het de Ambelt Bagijnesingel. De kalender staat nog onder constructie, dus niet alle activiteiten zijn opgenomen. Het vakantierooster is te vinden onder praktische informatie.