lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Stal de Worp

Stal de Worp is de kinderboerderij van de Ambelt aan de Herfterlaan in Zwolle. De boerderij bestaat uit twee gebouwen, een overkapping voor de ezels en geiten en een kippenhok. Op dit moment hebben we geiten, schapen, konijnen, parkieten, duiven, kippen, cavia's, een paard, ezels en minivarken Sientje. De leerlingen krijgen op de boerderij les in het verzorgen van de verschillende dieren. Daarnaast krijgen ze informatie over de dieren met praktijkvoorbeelden. Natuurlijk hoort het onderhoud zoals uitmesten, reparaties, bestraten of schilderen daar ook bij.

Lees de nieuwsbrief van april 2018
Lees de nieuwsbrief van oktober 2017
 

Financiering

De boerderij wordt deels bekostigd uit het schoolbudget, maar moet vooral zichzelf in stand houden. De Vrienden van de Ambelt dragen ons een warm hart toe en schenken soms een bedrag waar we onderhoud en vernieuwingen van bekostigen. Daarnaast zijn we afhankelijk van giften, schenkingen, vrijwilligerswerk en incidenteel sponsoring.

 

Donateurs

Dankzij de steun van donateurs kan de boerderij de tekorten aanvullen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de dieren en de leerlingen van locatie Herfterlaan. Draagt u Stal de Worp een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Vul dan de donateursbon in. Iedere gift, eenmalig of jaarlijks, groot en klein is van harte welkom en wordt zeer goed besteed. Vind ten slotte meer informatie in de folder.