lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarJaarverslag 2014 online: we zijn klaar voor passend onderwijs

Met trots presenteren we een samenvatting van ons jaarverslag 2014. Na jaren van voorbereiding waren we in 2014 klaar voor passend onderwijs. Klaar voor nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we nog beter onderwijs kunnen bieden aan onze leerlingen. Klaar om mooie resultaten te boeken. Klaar voor nog meer samenwerking. En vooral klaar om de talenten van onze leerlingen en medewerkers nog meer te stimuleren en te laten groeien.

2014 was een belangrijk jaar in de historie van de Ambelt. Een jaar waarin weer veel is gebeurd; de ontwikkelingen rondom passend onderwijs hadden grote gevolgen voor leerlingen, ouders en medewerkers. 2014 was ook een jaar om trots op te zijn en dat willen wij graag met u delen.

Zo opende Koning Willem-Alexander het nieuwe onderwijspark Ezinge in Meppel, was het project ‘This is special’ ook dit jaar een groot succes en wisten we het ISO certificaat te behouden! Daarnaast was de herstructurering van de regiodirectie succesvol, werden de regiodeelraden voorbereid en hebben we succesvol nieuwe leerlingvolgsystemen geïmplementeerd.

In onze  samenvatting van het jaarverslag 2014 leest u er alles over en meer! Download hem hier.

De samenvatting van voorgaande jaren vindt u hier.

 

Talenten laten groeien. de Ambelt