lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarPraat mee in de regiodeelraden!

Medezeggenschap is op de Ambelt zowel centraal als decentraal geregeld. Daarom kent de Ambelt een centrale Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) en deelraden voor de regio’s Noord, Zwolle en Zuid. Via de GMR en de drie Regiodeelraden (RDR’s) zijn ouders en medewerkers van de school vertegenwoordigd. In de Regiodeelraad praten ouders en medewerkers mee over zaken als de kwaliteit van het onderwijs van de leerlingen, kwaliteitszorg of beleidsontwikkeling op regionaal niveau.

Hoe gaat het in de toekomst met de locaties de Ambelt Steenwijk, Meppel en Hardenberg? Wat gebeurt er in het kader van Ambelt Kiest Koers? Wat speelt er op de school van mijn dochter of zoon? Dit zijn zaken die in een Regiodeelraad aan de orde komen. Wilt u hier ook over meepraten en meedenken, en bent u positief en kritisch ingesteld? Dan is dit misschien iets voor u.

Noord
In Regiodeelraad Noord zijn twee vacatures ontstaan in de oudergeleding. Als u in het schooljaar 2016-2017 een zoon of dochter heeft op een van de Ambelt locaties in Steenwijk, Meppel of Hardenberg, dan kunt u zich kandidaat stellen. U kunt voor 30 juni contact opnemen met de voorzitter van de RDR, Jan Jaap de Vries.

Zuid
Ook in Regiodeelraad Zuid is een vacature ontstaan in de oudergeleding. Heeft u schooljaar 2016-2017 een zoon of dochter  op een van de Ambelt locaties in Apeldoorn, Deventer en Nunspeet, dan kunt u zich kandidaat stellen. U kunt voor 30 juni contact opnemen met de voorzitter van regiodeelraad Zuid Willy van Huët.

Zwolle
Regiodeelraad Zwolle heeft twee vacatures voor de oudergeleding. U kunt zich kandidaat stellen als u in schooljaar 2016-2017 een zoon of dochter heeft op een van de Ambelt locaties in Zwolle. Neem voor 30 juni contact op met de voorzitter van de RDR, Harry Nijboer.
 

Samenwerken. de Ambelt