lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarDe Ambelt en Panta rhei: meer samenwerking

Op woensdagmiddag 22 juni schudden de bestuurders van Panta rhei en de Ambelt elkaar wederom de hand na het tekenen van de intentieovereenkomst in het kader van de Ambelt Kiest Koers. In de intentieovereenkomst staat beschreven hoe beide partijen bestuurlijk samen willen werken. Het komende jaar wordt de onderwijsinhoudelijke invulling uitgewerkt.

De samenwerking van beide partijen gaat al ver terug. “In de loop der jaren zijn beide steeds meer naar elkaar toe gegroeid”, aldus locatiedirecteur van de Ambelt Janny Kuper. We zitten al in hetzelfde pand en we maken al gebruik van elkaars expertise! En die expertise van de Ambelt blijft ook bestaan. Want naast dat er leerlingen worden overgedragen, gaan medewerkers mee in omvang passend bij het over te dragen aantal leerlingen.

“Samen bundelen we krachten en zetten we de kansen van de leerlingen centraal, dat is ons uitgangspunt”, aldus Jolida Spekreijse, lid van College van Bestuur van de Ambelt. Vooralsnog verandert er helemaal niks. Het komend schooljaar worden de plannen verder uitgewerkt en worden ouders en partners op de hoogte gehouden via de website, (nieuws)brieven en ouderavonden.

Ga naar de website van Panta rhei.