lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarVoetbal- en survivalbattle Gentiaan College

Op do 26 mei hebben twee teams van het Gentiaan College (GC) deelgenomen aan de voetbalbattle, een bovenbouw- en een onderbouwteam. Deze battles werden georganiseerd door Special Heroes en het GC deed er voor het eerst aan mee. Het toernooi was erg in trek, er moesten echte selectietrainingen worden gehouden vanwege de vele aanmeldingen.

Er werd in Zwolle gespeeld en er deden 33 teams aan mee. Het bovenbouwteam wist de tweede plek te veroveren en het onderbouwteam won de sportiviteitsprijs.

Ook bij de survivalbattle deden twee teams van het GC mee. Deze battle werd op de survivalbaan van de Hoenderloogroep gehouden. Hier waren de bovenbouw leerlingen gemengd met de onderbouw leerlingen en hebben we gekozen voor een snel team en een goed samenwerkend team. Voor het snelle team mocht het parcours wel wat langer maar het samenwerkingsteam vond het zwaar genoeg. Alle teams werden versterkt met een sterke survivalaar, dat was een goede stimulans voor de leerlingen.

De inzet en samenwerking was bij alle teams top, het team van GC was net iets beter waardoor de sportiviteit/samenwerking prijs ook hier in de wacht werd gesleept. Het snelle team bleek 21 seconden langer over het parcours gedaan te hebben, dus ook hier de tweede prijs. Er werd natuurlijk even gebaald maar ook bij deze activiteit was de sfeer en instelling prima.