lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarGroot bedrag voor ALS-stichting

"Ik had er wel wat van verwacht, maar dat de jongeren van de Ambelt 8.428,- euro bij elkaar gefietst hebben voor de stichting ALS is echt ongelooflijk”, aldus Hanno Bos, die namens de stichting ALS het bedrag in ontvangst nam.

Het bedrag is bij elkaar gefietst door leerlingen van het Hengeveld College. Zij beklommen in juni de Alpe d'Huez. "Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat het geld goed besteed wordt.” Hanno heeft ALS en gaf enkele weken geleden een indrukwekkende presentatie bij de start van het Alpe-project. De leerlingen werden op het podium van het Hengeveld College geroepen en ontvingen een placemat met fotocollage, een ingelijste actiefoto van de beklimming, een mooie oorkonde en uiteraard een groot welverdiend applaus!

De heer van der Worp nam namens de stichting Vrienden van de Ambelt het woord: “Volgend jaar verdienen weer nieuwe kanjers van de Ambelt een kans om aan het project Ambelt Alpe d’Huez deel te nemen, wij zullen dit project met minimaal hetzelfde bedrag ondersteunen als dit jaar." Ook locatiedirecteur Diet van Dam roemde de deelnemers en de begeleiding: “We zijn trots op jullie allemaal, dit project gaat volgend jaar zeker door!”