lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarAfscheid locatiedirecteur Raymond Schuurman

Docenten en leerlingen van het Gentiaan College in Apeldoorn namen donderdag afscheid van locatiedirecteur Raymond Schuurman. Samen vormden ze een erehaag aan het eind van de dag. Raymond Schuurman verlaat na 8 jaar de Ambelt. De gewezen sportdocent, zorgcoördinator en teamleider kwam op de Ambelt als regiohoofd Ambulante dienstverlening en later als adjunct-directeur van de Moerbosch in Apeldoorn, nu het Gentiaan College. Vanaf februari is hij directeur van Openbaar VMBO en MAVO Zeist, een van de scholen van Scholengroep Schoonoord in Zeist, een school met zo’n 770 leerlingen.

Speciaal
In zijn nieuwe functie laat Raymond het speciaal onderwijs achter zich. “Het bijzondere aan speciaal onderwijs vind ik de manier waarop we aandacht hebben voor de leerling. We werken op maat, we bieden een traject dat helemaal gericht is op de behoeftes van het kind. We denken daarbij out of the box en dat is leuk. Ik had altijd al oog voor de zwakke leerling vanuit de wens om het zo goed mogelijk te willen regelen voor hen. Ik kan dat in het regulier onderwijs ook zeker kwijt!.”

De opvolging van Raymond wordt op een later tijdstip bepaald. Tot aan de zomervakantie neemt regiodirecteur Hendrien Zijlstra de taken van Raymond waar.