lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarZwemmen voor het goede doel

Zwemmen voor het goede doel

 

Locatiedirecteur Connie Kok van 't Ravelijn in Steenwijk springt op 3 september in de Amsterdamse grachten om ruim 2 kilometer te zwemmen tijdens de Amsterdam City Swim. Het doel van de A’dam City Swim is zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting ALS. "Een sportieve uitdaging, maar niets in vergelijking met de strijd die ALS patiënten dagelijks moeten leveren", zegt Connie. Connie zwemt in het team van de partner van een collega die door de ziekte is getroffen.

Op 't Ravelijn wordt al druk geld ingezameld. Als afsluiting gaan alle leerlingen op 30 juni zwemmen tijdens de ‘Steenwijk City Swim’.

"Gezondheid is niet vanzelfsprekend", zegt Connie. "Ik draag graag mijn steentje bij aan de Stichting ALS! Dat kun jij ook doen en je hoeft er niet eens voor te zwemmen. je kunt mijn actie steunen met een donatie!"

Wil je graag een bijdrage leveren? Dan kun je een bedrag doneren via de site amsterdamcityswim.nl/doneren. Zoek dan in de tab 'wie ontvangt jouw donatie' naar: ALSHanno Connie Kok Je kunt ook een donatie overmaken op rekeningnummer NL36 INGB 0686 2378 03 t.n.v. C.J. Bijker, o.v.v. ‘ALS actie’.

 

Samenwerken. de Ambelt