lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarBestuursverslag 2016

2016 is het jaar geweest dat volledig in het teken heeft gestaan van de strategie Ambelt Kiest Koers en het doorvoeren van reorganisaties als gevolg van het sociaal plan. 

Dit heeft veel gevraagd van de teams en medewerkers. Onrust en zorg om eigen werkgelegenheid, verdriet en teleurstelling vanwege het vertrek van zoveel ervaren en fijne collega’s en zorgen over de continuïteit van ons onderwijs. Ook voor ouders en leerlingen was het geen gemakkelijk jaar: veel wisselingen voor de klas en soms ook lesuitval.

Ondanks de complexe reorganisatie zijn er ook veel successen behaald in 2016. Een daarvan is de ambitieuze planning van Ambelt Kiest Koers, die vrijwel geheel is uitgevoerd. En ook in 2016 is onze kwaliteit en expertise als onderscheidende labels blijven bestaan voor zowel de organisatie als de individuele medewerkers: wij bieden het onderwijs waar kwetsbare leerlingen om vragen, onder de vlag van de Ambelt of na 1 augustus 2017 onder de vlag van een ander schoolbestuur. Lees hier het gehele bestuursverslag.

 

Talenten laten groeien. de Ambelt