lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarVoorjaarsmarkt Oosterenk

Op donderdag 9 mei 2019 vindt op de Ambelt-locatie Oosterenk een voorjaarsmarkt plaats. Docenten en leerlingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Samen met de leerlingen houden we die dag een plantjesmarkt met geraniums, fuchsia's, Spaanse margrieten en meer! Ook BWI (hout) en PIE (metaal) zijn vertegenwoordigd met producten die door de leerlingen zijn gemaakt.

Bezoekers kunnen de kas en de kinderboerderij bekijken waar onze leerlingen ook aan het werk zijn. De hout- en metaalleerlingen hebben o.a. gewerkt aan: veel verschillende nestkasten, plantenbakken en kandelaars. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens en zijn er kraampjes waar lekkernijen kunnen worden genuttigd, gemaakt door de leerlingen van HBR (consumptief). Over het plein verspreid, worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd door leerlingen.

Bestellen
Het is ook mogelijk planten te bestellen met de bestellijst. Lever het bestelformulier inclusief het verschuldigde bedrag voor de meivakantie in bij Jeroen Linneman: j.linneman@ambelt.nl. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld (op=op). De bestelling is op te halen in de weken: maandag 15 april t/m donderdag 18 april en maandag 6 t/m woensdag 8 mei. Je kunt de bestellingen ook zelf komen uitzoeken in de tuinbouwkas maar hiervoor moet je even een afspraak maken met Jeroen Linneman.

Locatie Oosterenk
dr. Hengeveldweg 9, Zwolle
17.00 tot 19.30 u uur