lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Ga direct naarTrots op de nieuwe website!

We willen deze week goed beginnen na een hopelijk erg fijne vakantie en presenteren met trots onze nieuwe website. Het is misschien even wennen, maar dat zal niet lang duren. De website is afgestemd op de gebruiker en  biedt meer mogelijkheden dan de oude website, die al weer ruim 6 jaar oud was.

 

Locaties hebben meer ruimte

Sinds de komst van het passend onderwijs is er veel veranderd. De nieuwe site is hier veel beter op ingespeeld. Er is veel meer informatie en nieuws op locatieniveau te vinden. Uiteindelijk gaat een leerling naar school op een bepaalde locatie en dan is het vooral belangrijk dat de informatie op die locatie goed te vinden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schooltijden, het locatienieuws of informatie over het samenwerkingsverband. Ga direct naar het locatieoverzicht.

 

Nieuwe stijl

Uiteraard hebben we ook gekeken naar de vormgeving van de website. Er wordt veel gebruik gemaakt van mooie beelden en nieuws neemt een prominente plek in. De site heeft een open uitstraling en is echt van deze tijd. En dat mag ook wel in dit digitijdperk waar onze leerlingen middenin zitten.

 

Blijven verbeteren

In de loop van het jaar zullen er nog enkele functionaliteiten worden toegevoegd. De basis die we hebben gecreëerd biedt in ieder geval veel mogelijkheden!

 

Blijven verbeteren. de Ambelt