lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken

Aanmelden

Via het aanmeldpunt kunt u uw kind digitaal aanmelden voor één van onze scholen.  
 

Bestuursverslag

Ons bestuursverslag 2017 is uit. Lees de samenvatting met alle hoogtepunten.
 

Schoolgids

Klik hier voor de algemene schoolgidsen van de Ambelt.
 

Vacatures

Kom ons team versterken! Wij hebben de volgende vacatures.
 

Basispoort

Basispoort voor leerlingen​.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Stal de Worp

Stal de Worp is de boerderij van de Ambelt aan de Herfterlaan. De boerderij bestaat uit twee gebouwen, een overkapping voor de ezels en geiten en een kippenhok. Op dit moment hebben we geiten, schapen, konijnen, parkieten, duiven, kippen, cavia's, een paard, ezels, ganzen, twee katten, een hond en minivarken Sientje. De leerlingen krijgen op de boerderij les in het verzorgen van de verschillende dieren. Daarnaast krijgen ze informatie over de dieren met praktijkvoorbeelden. Natuurlijk hoort het onderhoud zoals uitmesten, reparaties, bestraten of schilderen daar ook bij.

Stal de Worp heeft een eigen nieuwsbrief:
Nieuwsbrief Stal de Worp april 2018

 

Financiering

De boerderij wordt deels bekostigd uit het schoolbudget, maar moet vooral zichzelf in stand houden. De Vrienden van de Ambelt dragen ons een warm hart toe en schenken soms een bedrag waar we onderhoud en vernieuwingen van bekostigen. Daarnaast zijn we afhankelijk van giften, schenkingen, vrijwilligerswerk en incidentele sponsoring.

 

Donateurs

Dankzij de steun van donateurs kan de boerderij de tekorten aanvullen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de dieren en de leerlingen. Draagt u Stal de Worp een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Vul dan de donateurs bon in. Elke gift, eenmalig of jaarlijks, groot en klein is van harte welkom en zal zeer goed besteed worden.

U kunt hier onze folder downloaden.